Rabenhaupt organiseert dit jaar ook weer een Bring and Buy.

Bij de Bring and Buy kun je jouw oude spellen op Noorderspel laten verkopen door spellenvereniging Rabenhaupt.

Let op! voorwaarden zijn aangepast ten opzichte van de vorige keer.

Voorwaarden voor de Bring 'nd Buy Noorderspel

De Bring 'nd Buy op Noorderspel is een service van spellenvereniging Ranbenhaupt en Noorderspel voor iedereen die zijn oude spellen te koop aan wil bieden gedurende het evenement.

Om alles in goede banen te laten verlopen zijn er een aantal afspraken die voor iedereen die eens spel wil verkopen, tellen.

1) Aangeboden spellen moeten op onderstaande lijst zijn ingevuld en voldoen aan de voorwaarden die in dit document vermeldt staan.

2) Aangeboden spellen zitten niet meer in plastic.

3) De aangeboden spellen zijn compleet, er missen geen onderdelen en een eventueel aanwezig speelbord is heel. De spelregels zijn het liefst ook nog aanwezig. (er zijn verschillende internetsites te vinden op internet waar de spelregels gedownload kunnen worden.

4) De doos waar het spel in wordt aangeboden is heel of is gerepareerd. (een stukje plakband op de hoeken van de doos doet wonderen).

5) Op de verkochte spellen is de verkoopprijs aangebracht. Dit kan bijvoorbeeld op een sticker of een vastgeplakt stukje papier. (bedenk wel dat de nieuwe eigenaar het prijsje ook weer kan verwijderen)

6) Op de verkochte spellen staat ook een persoonlijke code die je zelf verzonnen hebt. Dit kan bijvoorbeeld een paraaf of naam zijn maar iets anders mag ook (en ook hier voor telt natuurlijk dat de nieuwe eigenaar die graag wil verwijderen)

7) Er kunnen maximaal 10 spellen aangeboden worden.

8) De namen van de spellen, de prijs en de persoonlijke code worden op een meegebrachte lijst opgeschreven en tegelijk met de spellen ingeleverd bij de Bring 'nd Buystand. (zorg dat je zelf een kopie van de lijst hebt)

9) Tot het einde van de beurs kunnen ingebrachte spellen en het bedrag van de verkochte spellen worden opgehaald bij de Brijn 'nd Buystand.

10) We doen ons uiterste best om op uw spellen te letten. Maar Rabenhaupt is niet verantwoordelijk voor beschadiging of vermissing.

11) Rabenhaupt ontvangt 10% van elk verkocht spel.

 

Iedereen is verplicht om een formulier met onderstaande gegevens in te vullen en mee te nemen naar de beurs. Spellen die niet op het formulier staan worden niet aangenomen.

Per verkoper, de naam van de verkoper.
Per spel de naam van het spel, de verkoopprijs en de bijbehorende persoonlijke code.